Les idees són somnis concebuts, atrevits i alhora realistes de les persones que estan al centre de la creació, dimensionen els projectes i es comuniquen dins del conjunt de la companyia.

Francisco Lucas LucasCorp
La Comunicació

Estem immersos en la societat de la immediatesa, estem fent quotidians els mals hàbits dels nens petits que volen alguna cosa, encara que no sigui seu, el volen ja i si no agafen una enrabiada descomunal, no saben perquè ho volen i deixen de voler instantàniament, com instantàniament bramaven per això.

Fa anys, els més atrevits, s'atrevien amb publicacions a dir, les coses que tants altres pensaven però que pocs deien.

Anteriorment, els "Cafè - Casinos" eren testimoni excepcional de llargues tardes de filosofia i cultura com a intercanvi atrevit i docte d'opinions, reivindiquem aquest concepte de diàleg, construït formalment, respectuós, atrevit que ens faci reflexionar i avançar a tots.

Reivindiquem "el VEURE als altres" el fer-los nostres i emocionar-nos amb les seves perspectives, alhora d'atrevir-nos "a deixar-nos VEURE", és despullar conceptualment per crear una realitat superior, el diàleg CREA, de forma consistent, profunda, apassionada que no immediata, irreflexiva i supèrflua.

Aquest és el nostre canal de diàleg, per començar et proposem aquest blog:
http://esehermosoquedarse.blogspot.com