Les idees són somnis concebuts, atrevits i alhora realistes de les persones que estan al centre de la creació, dimensionen els projectes i es comuniquen dins del conjunt de la companyia.

Francisco Lucas LucasCorp
Els Projectes

Les organitzacions com un tot, estan raonablement estructurades i definides, quan una organització es mou, quan es mobilitza, ho fa tota a un. El re-enfocament d'una organització , independentment de la seva dimensió es fa a l'empara de les línies mestres de la companyia (Guidelines).

El projecte és la unitat d'acció de l'evolució d'un Negoci i obeeix a aquestes línies mestres a les que està incrustat i exerceix la seva funció, per això cal definir correctament, coneixent i tenint visió en la decisió del mateix pel que fa a la cultura de l'empresa, el seu model de negoci, els seus processos estructurals i la seva cadena de valor.

En resum hi ha projecte, quan hi ha rendibilitat i hi ha rendibilitat quan hi ha línies mestres, quan obeeix a una construcció formal i sòlida unida a una estratègia empresarial.

Per això ens sedueix conèixer-te, invertim en conèixer-te, per acord amb les teves guidelines, garantir la comprensió, l'execució i els resultats de les teves projectes en els que et acompanyem i com no, en el guany de tots dos .